Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu kannattaa tehdä huolella ja ajoissa- mieluiten jo hankesuunnitteluvaiheessa, jolloin valaistuskustannukset saadaan osaksi kokonaishanketta. Hyvin tehty valaistussuunnittelu säästää kuluja myöhemmissä vaiheissa ja tuottaa halutun, viimeistellyn lopputuloksen.

Valaistussuunnittelijamme sovittaa yhteen kunkin kohteen yksilölliset esteettiset, visuaaliset, sisustukselliset, taloudelliset ja tekniset tekijät. Onnistunut valaistussuunnitelma syntyy usein yhteistyönä sisustajien ja urakoitsijoiden kanssa.

Laatuvalo tarjoaa kokonaisuuden huomioivaa valaistussuunnittelua. Vanha sanonta "hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty" pitää kutinsa myös valaistusratkaisuissa. Hyvä valaistussuunnittelu säästää ylimääräisiltä kustannuksilta.

Olemme yli 25 vuoden kokemuksella ratkaisseet monenlaisia kohteita ja aina saanneet hyvän lopputuloksen.

Liike- ja toimitilojen valaistus

Yrityksen identiteetin ja brändin rakentamisprosessi lähtee yrityksen arvoista, liikeideasta ja strategiasta. Samalla syntyvät ohjeistukset ja toimintaohjeet viestinnän eri tarpeisiin.

Lue lisää liike- ja toimitilojen valaistuksesta

Myymälävalaistus

Myymälä- ja toimistotilasuunnittelu mielletään usein kuuluvaksi toimitilan yleiseen rakentamisprosessiin. Tämän vuoksi kokonaisnäkemys myymälä- ja toimistotiloista osana brändiä on usen puutteellinen. Myös työtehokkuus ja viihtyvyys ovat jääneet liian vähälle huomiolle. Brändäys on tuomassa uudet haasteet liike- ja toimitilojen tila- , sisustus- ja valaistussuunnitteluun. Myös uudet tekniikat asettavat runsaasti kysymyksiä, mikä on oikea valolähde mihinkin tarpeeseen, miten paljon painoa energiatehokkuuteen ja visuaalisuutta unohtamatta. Näihin kaikkiin kysymyksiin etsimme vastaukset juuri yrityksenne tarpeiden mukaan.

Lue lisää myymälävalaistuksesta

Kodin valaistus

Kodin valaistuksen merkitys on mittaamaton. Valaistuksen täytyy tukea monenlaisia tarpeita lasten leikeistä, tunnelmallisista illoista, siivouksesta, rentoutumisesta ja moniin muihin toimintoihin. Koti on paikka jossa ihmisten pitää pystyä rauhoittua ja rentoutua. Valaistuksen osuus tässä tehtävässä on tärkein yksittäinen tekijä. Kodin valaistuksessa kannattaa kiinnittää paljon huomiota visuaalisuuteen, emmekä puhu pelkästään valaisimista vaan valosta ja valon vaikutuksesta arkkitehtuuriin.

Lue lisää kodin valaistuksesta

Ulkovalaistus

Ulkovalaistus muodostuu rakennuksen julkisivuvalaistuksesta, terassien ja parvekkeiden valaistuksesta, kulkureittien ja piha-alueen valaistuksesta, oleskelualueiden valaistuksesta sekä puutarhavalaistuksesta. Erillaiset tarpeet piha-alueilla tulee myös huomioida. Energiatehokkuus ja pitkät huoltovälit on myös asioita joita pihan valaistuksessa tulee huomioida.

Lue lisää ulkovalaistuksesta

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

SOITA +358 10 839 33 00

info@laatuvalo.fi