Valaisinvalmistajat

Arkos Light

Espanjalainen Oscaluz- Arkos Light on erikoistunut innovatiivisiin arkkitehtuurivalaisimiin. Nämä laadukkaat valaisimet soveltuvat hyvin esimerkiksi modernin kodin sisustukseen.

Lue lisää

Atelier Sedap

Atelier Sedap on ranskalainen laatuvalaisimia valmistava yritys, jonka erikoisuuksiin kuuluvat kipsistä valmistetut innovatiiviset ja laadukkaat valaisimet, jotka mukautuvat hyvin eri ympäristöihin.

Lue lisää

Holectron led strips

Holectron

Holectron on erikoistunut led nauhojen ja asennusprofiilien valmistamiseen. Mallistosta löytyy sopivaa nauhaa kaikkiin tarkoituksiin.

Lue lisää

Cree

Yhdysvaltalainen Cree valmistaa laadukkaita, moderneja sekä energiatehokkaita LED-valaisimia sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön.

Lue lisää

D-tec

D-tec on Ruotsissa valmistettu erikoisvalaimien valmistaja. Parhaiten soveltuu terveydenhuollon, hammaslääkäreille, eläinlääkäreille, kosmetologeille ja muille vastaaville. Erikoisen hyvä laatuinen työvalo takaa parhaan lopputuloksen työsuorituksen kannalta.

Lue lisää

Estiluz

Estiluzin valaisimet ovat laadukkaita ja valokoimasta löytyy moneen käyttötarkoitukseen sopivia sisustusvalaisimia.

Lue lisää

Fabbian

Fabbian aloitti designvalaisimien suunnittelun ja valmistamisen jo vuonna 1961 Italiassa. Valisimia valmistettiin toiminnan alusta alkaen sekä kodin sisustukseen että kaupalliseen tarpeeseen.

Lue lisää

Lampefeber

Tanskalainen Lampefeber toimii useiden eurooppalaisten valaisinvalmistajien pohjoismaisena jakelijana. Lampefeberin valikoimista löytyy valaisimia esimerkiksi modernille sisustajalle.

Lue lisää

Prandina

Italialainen Prandina tuottaa maan valaisinvalmistajille tyypilliseen tapaan tyylikkäitä, innovatiivisia ja moderneja sisustus- ja arkkitehtuurivalaisimia.

Lue lisää

RUCO

Ruco Licht on Saksalainen laadukkaiden valaisimien valmistaja. Mallistoon kuuluu ostoympäristöön sopivat mallit samoi kuin toimistot ja julkiset tilat. Valaisimet valmistetaan Saksassa.

Lue lisää

CU Phosco Lighting

Phosco

CU Phosco Lighting on Englantilainen valaisinvalmistaja. Mallistoon kuuluu tie-, alue- ja infravalaistusta. Myös lentokentät sopivat mallistolle. Erinomainen laatu ja luotettava tekniikka sopii hyvin Laatuvalon valikoimaan

Lue lisää

Lodes

Lodes

Italialainen Lodes (ent. Studio Italia Design) valmistaa ja suunnittelee tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisesti muotoiltuja sisustusvalaisimia. Valaisinmallistot ovat moderneja, tyylikkäitä ja laadukkaita.

Lue lisää

Faro

Faro mallistosta löytyy edullisia valaisimia kotiin, toimistoihin, julkisiin tiloihin ja ulos.
 

Lue lisää

TROLL

Espanjalainen TROLL valmistaa monipuolisesti arkkitehtuuri-, myymälä ja toimistovalaisimia. Valikoimassa on niin halogeenispotteja kuin voimakastehoisia monimetallivalaisimiakin.

Lue lisää

Kauttamme saa myös LTS, LEDS C4, Molto Luce ja Axo Light valaisimia.

Laatuvalo Oy

Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia pitkäaikaisen maahantuojan kokemuksella.

Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvien prosessien tuntemukseen.

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

SOITA +358 10 839 33 00

info@laatuvalo.fi