Kodin valaistus

Kodin valaistuksen merkitys on mittaamaton. Valaistuksen täytyy tukea monenlaisia tarpeita lasten leikeistä, tunnelmallisista illoista, siivouksesta, rentoutumisesta ja moniin muihin toimintoihin.

Valaistuksella on suuri merkitys kodin tunnelmassa. Tämän päivän vaatimuksiin ei enää riitä, että huoneessa on keskellä kattoa yksi valopiste, jota ohjataan päälle ja pois. Valaistuksen tulee mukautua eri tilanteisiin ja tunnelmiin. Voidaankin sanoa, että hyvä valaistussuunnittelija ei suunnittele kotiin vain valoa, vaan eri tunnelmia asiakkaan tarpeisiin. Valaistussuunnittelija löytää näihin tarpeisiin oikeat ratkaisut, tekniikat ja tuotteet, joissa laatu, tyyli ja soveltuvuus ovat hintaa tärkeämpiä kriteerejä.

Hyvä valaistussuunnitelma aloitetaan tarvekartoituksella. Jokainen talo ja jokainen asiakas on erilainen, joten suunnittelun kannalta on tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja toiveet. Suosittelemmekin, että valaistussuunnittelija otetaan rakennusprojektiin mukaan jo alkuvaiheessa, ennen sähkösuunnitelman tekoa.

Kodin valaistukseen täytyy myös panostaa huolella. Hyvä valaistussuunnittelija osaa katsoa tarpeet, löytää niihin ratkaisut ja valaisimet ja tarvikkeet. Valaisimien valinnassa laatu, tyyli ja sopivuus on hintaa tärkeämpiä kriteerejä.

Keittiön valaistus

Keittiö on kodin yksi tärkeimmistä tiloista, siinä tapahtuu paljon erillaisia tunnelmia ja näin myös valaistuksen pitäisi taipua niihin. Keittiön valaistuksen tulee olla paitsi riittävä myös tunnelmallinen ja värintoistoltaan laadukas. Kainiit design valaisimet viimeistelävät tunnelman mutta valon laadulliset ominaisuudet etusijalle

Lue lisää

Makuuhuoneen valaistus

Parhaimmillaan makuuhuone on ainoastaan levolle, unelle ja omalle rauhalle pyhitetty tila. Se on paikka minne on mukava vetäytyä omaan rauhaan lepäämään tai unille. Makuuhuone pyritään saamaan kaikin sisustuksellisin keinoin mahdollisimman tasapainoisiksi ja levollisiksi kokonaisuuksiksi.

Lue lisää

Olohuoneen valaistus

Olohuone on kodin keidas; paikka oleskeluun, loikoiluun, seurusteluun, TV:n katsomiseen, juhlimiseen jne. Se on tila jonka tulee taipua monenmoiseen tarpeeseen ja toiveeseen.

Lue lisää

Saunan valaistus

Sauna on hyvin ”pyhä” paikka ainakin meille suomalaisille. Sinne mennään rentoutumaan ja rauhoittumaan raskaan työpäivän tai työviikon jälkeen.

Lue lisää

Kodin valaisimet - valaisinkuvastot

Alle on listattu valaisinkuvastoja, joista löytyy koteihin hyvin soveltuvia valaisimia.

Laatuvalo Oy

Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia pitkäaikaisen maahantuojan kokemuksella.

Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvien prosessien tuntemukseen.

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

SOITA +358 10 839 33 00

info@laatuvalo.fi