Laatuvalo ja Fitness Village

Digiajan kuntosalikonsepti Fitness Village

Uudenlainen konsepti yhdistää treenaamisen ja pelaamisen tavalla joka motivoi kaikki pelaamisesta kiinnostuneet liikkeelle. Mobiilipelin hahmoa kehitään treenaamalla ja henkilökohtaisen harjoittelun hyödyt näkyvät mm. hahmon edistymisenä pelissä. Tarkempaa tietoa löytyy osoitteessa www.fitnessvillageshop.fi

Ketjun ensimmäinen kuntosali rakennetaan Helsingin Kaisaniemeen ja kohteen arkkitehti- ja pääsuunnittelusta vastaa rakentamisen konsulttipalveluihin erikoistunut monialayhtiö Creago Oy. Salin valaistussuunnittelu on Laatuvalon käsialaa. Suunnitelmassa käytetään hyväksi uusinta tekniikkaa ja valaistus tukee uuttaa kuntosalikonseptia täydellisesti. Valaistuksessa käytetään vain laadukkaita ja energiatehokkaita valonlähteitä ja lopputulos tulee visuaalisesti selvästi erottumaan edukseen muihin kuntosaleihin verrattuna.

Premium tason salilta löytyy avarat tilat ja laadukkaat laitteet kuntoiluun sekä spamaiset pesutilat rentoutumiseen.

Kaiken tämän lisäksi Fitness Village tulee tarjoamaan muita kuntoiluun liittyviä tarvikkeita ja palveluita. Lisäravinteet ja treenivaatteet löytyvät hyllystä ja valmennus- ja hierontapalvelut ovat kaikkien saatavilla.

Uudenlainen kuntosali saa varmasti liikkeelle uudenlaisia kuntoilijoita.

Onnea uudelle konseptille.

 
 
 
Fitness Village