Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia yli 25 vuoden maahantuojan kokemuksella. Maahantuomme valaisimia kaikkiin tarkoituksiin. Valaistuksen suunnittelu ja ratkaisut ovat osa toimintaamme. Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvien prosessien tuntemukseen. Laatuvalossa pystymme ratkaisemaan kaikki valaistukseen liittyvät tehtävät.

Ota yhteyttä

Kelo

Kelo design piha valaisin on nyt saatavilla

Kelo design-valaisin on suomalaiseen maisemaan suunniteltu pihavalaisin. Sen Accoya®-runko ja leditekniikka edustavat vastuullista ja kestävää kehitystä.
Accoya® on täysin myrkytön ja ekologinen valinta materiaaliksi. Accoya® on tuotemerkki ekologisesti ja myrkyttömästi käsitellylle puulle. Accoya®n raaka-aine
(Pinus Radiata -mänty) saadaan vastuullisesti kasvatetuista sertifioiduista metsistä.
Accoya® ei vaadi erillistä pintakäsittelyä kestääkseen, vaan sillä on ainutlaatuinen 50
vuoden takuu. Käsittelemätön Accoya® harmaantuu kauniisti muutamassa vuodessa.
Halutessa Accoya® voidaan pintakäsitellä. Pintakäsittelyaineet pysyvät Accoya®ssa 2-3 kertaa pidempään kuin tavallisessa puussa.

Tekniset tiedot:
• Mitat 100 x 100 x 1110 mm
• Sähköteho 4,5 W, valoteho 440-460 Lm
• Keskimääräinen käyttöikä 50000 h L70/B50
• Saatavissa 3000 K ja 4000 K värilämpötilalla

Lue lisää

D-tec

D-tec ratkaisut nyt Laatuvalosta

Laadukkaat D-Tec valaisimet vaativiinkin tiloihin nyt Laatuvalosta.

Suunniteltu mm ihotauti-, eläin- ja hammaslääkärien sekä kosmetologien käyttöön.

 

Erinomainen värintoisto - Erittäin olennainen osa hoitotyössä.

 

Lue lisää

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu kannattaa tehdä huolella ja ajoissa. Haasteena on sovittaa yhteen esteettiset, visuaaliset, sisustukselliset, taloudelliset sekä tekniset tekijät. Valaistuksen suunnittelu on nykyisillä vaatimuksilla ja tekniikoilla entistä tärkeämpi.

Lue lisää

Valaisimet

Laatuvalosta löydät valaisimet liiketiloihin, toimistoihin sekä julkisten tilojen erilaisiin tarpeisiin, unohtamatta kotien yksilöllisiä ja laadukkaita tarpeita. Tuomme maahan eri puolilta Eurooppaa laadukkaita arkkitehtuuri-, myymälä- ja sisustusvalaisimia. Myös ulkovalaistus on ohjelmassa

Lue lisää

Laatuvalo Oy

Laatuvalo Oy on suomalainen vuonna 1994 perustettu valaistusalan yritys. Markkinoimme ja tuomme maahan lamppuja, valaisimia ja valaistusjärjestelmiä sekä teemme valaistussuunnittelua ja valaistuskonseptointia.

Lue lisää

Info

Osoite
Kuortaneenkatu 3 C 2 00520 Helsinki
Puhelin
+358 10 839 33 00
Sähköposti
info@laatuvalo.fi
Get Directions

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

SOITA +358 10 839 33 00

info@laatuvalo.fi