Atelier Sedap

Atelier Sedap on ranskalainen laatuvalaisimia valmistava yritys, jonka erikoisuuksiin kuuluvat kipsistä valmistetut innovatiiviset ja laadukkaat valaisimet, jotka mukautuvat hyvin eri ympäristöihin. Arkkitehtuurisesti upeat mallistot ovat kekseliäitä ja tyylikkäitä sekä ovat sopivia ammattilaisten sekä yksityisten sisustajien vaativiin tarpeisiin.

Valaisinmallistot ovat suunnittelultaan monipuolisia, joten ne sopivat haastavaankin tilaan. Valaisimien mukautettavuus on Atelier Sedapin tuotteiden erikoisuus ja valaisimia on mahdollista toimittaa eri pinnoitteilla asiakkaiden asettamien vaatimusten mukaan.

Atelier Sedapin mallisto tarjoaa valaistusratkaisuja arkkitehtien, suunnittelijoiden sekä rakennusalan ammattilaisten eri tarpeisiin. Kipsin käyttäminen tuotteiden valmistusmateriaalina edustaa Atelier Sedapin modernia ja ympäristöystävällistä tuotantoa sekä luo valaisimeen tyylikkään ja omaleimaisen ilmeen.

Yrityksen toiminta alkoi Ranskassa jo yli 40 vuotta sitten. Yrityksen valaisimet valmistetaan käsityönä Ranskassa.

Laatuvalo maahantuo Atelier Sedapia ainoana yrityksenä Suomessa.

Laatuvalo Oy

Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia pitkäaikaisen maahantuojan kokemuksella.

Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvien prosessien tuntemukseen.

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

SOITA +358 10 839 33 00

info@laatuvalo.fi