Delta Light

Delta Light Laatuvalon tuotevalikoimaan

Delta Light on 1989 perustettu perheyritys joka valmistaa laadukkaita valaisimia omalla tehtaallaan Belgiassa. Alusta lähtien Delta Lightin periaatteena on ollut valmistaa laadukkaita valaisimia jotka ovat teknisesti edistyksellisiä ja muotoilultaan moderneja. Delta Light mallisto kattaa sekä sisä- että ulkovalaisimet.

Valaisinten tuotekehityksessä ja suunnittelussa käytetään oman design osaston lisäksi arvostettuja ulkopuolisia suunnittelijoita (Arik Levy, Dean Skira). Delta Light onkin vuosien mittaan voittanut useita muotoilu palkintoja. Esimerkiksi Red Dot Award, if Design Awards, Good Design Award ja monia muita.

Tuotteiden korkeasta laadusta pidetään huolta koko tuotantoprosessin ajan tiukkojen laatuparametrien avulla. Ennen lähtöään tehtaalta, tuote vielä tarkistetaan sekä testataan huolellisesti. Näin minimoidaan tuotevirheet ja reklamaatiot. Delta Light käyttää valaisimissaan vain luotettavien tavarantoimittajien laadukkaita elementtejä.

Vaikka Delta Lightin mallisto on laaja ja kattava, tuotanto taipuu myös räätälöityihin ratkaisuihin. Kerro meille tarpeistasi, niin katsotaan kuinka voimme auttaa.

Belgian Wewelgemissä sijaitsevassa pääkonttorissa työskentelee 250 valaistuksen ammattilaista. Yhtiön tuotteita myydään yli 120 maassa. Nyt Delta Light tuotteita Suomessa saa Laatuvalosta.

Kerromme sinulle mielellämme lisää Delta Lightin mallistosta ja tämän vuoden uutuuksista. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta.

 

Delta Light uutuudet

Laatuvalo Oy

Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia pitkäaikaisen maahantuojan kokemuksella.

Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvien prosessien tuntemukseen.

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET:

SOITA +358 10 839 33 00

info@laatuvalo.fi